Menu Tiga
Indonesische Rijsttafel, Vis en Vlees
Sateh Ayam | Satéh van kipfilet met pindasaus |
Daging Besengek | Rundvlees in een milde kokoscurrysaus |
Babi Ketjap | Varkensvlees in een heerlijke zoete ketjapsaus |
Ayam Koenjit | Kip gestoofd in een milde curry |
Ikan Bumbu Bali | Pangasiusfilet in een kruidige ketjapgembersaus |
Tahu Padang | Gebakken tahu in een pittige sambalsaus |
Gado Gado | Salade van kool, taugé en boontjes met katjangsaus |
Sayur Lodeh | Mix van verschillende groente in een kokoscurry |
Sambal Goreng Telor | Gekookte eieren in een pittige sambalsaus |
Nasi Putih | Witte Rijst |
Kroepoek | Gefrituurde chips van deeg en garnalen |
Atjar | Zoetzuur van groenten |
Sambal | Huisgemaakte rode pepersaus |
Seroendeng | Geroosterde kokos met pinda's |
€ 18,50 per persoon |